Sant Adrià de Besòs

Joan Callau, candidat a l'alcaldia

  • PSC SANT ADRIÀ DE BESÒS
  • Actualitzat:
  • Creat:

Joan Callau encapçala la llista socialista del PSC Sant Adrià a les properes eleccions municipals

#SantAdriàSumA

Joan Callau va rebre el suport dels socialistes de Sant Adrià com candidat per tornar a ser alcalde de Sant Adrià en l’assemblea extraordinària de Dijous 18/10 que va ratificar la seva designació com candidat a l’alcaldia per les properes eleccions municipals del maig de 2019.
Joan Callau ha destacat la importància del camí fet fins ara pel govern municipal del PSC, que ha permès la profunda transformació de Sant Adrià amb la recuperació del riu o l’arribada de la Universitat i ha senyalat que: «ara ens toca oferir més oportunitats per als nostres ciutadans, dissenyar la ciutat del futur a partir de les Tres Xemeneies i potenciar l’activitat econòmica i els polígons industrials». I ha recordat que: «cal millorar les infraestructures de l’àmbit del Besòs i aprofitar les oportunitats la magnífica façana marítima i el riu»
En la reunió dels socialistes adrianencs, també es va presentar l’equip de campanya de les municipals que utilitzarà com un dels seus lemes Sant Adrià Suma #SantAdriàSumA per reflectir la importància de la tasca feta pel govern del PSC a Sant Adrià que ha treballat per la constant millora de les condicions de vida dels seus ciutadans.
El programa dels socialistes de Sant Adrià continua prioritzant les actuacions municipals en ocupació, educació i serveis socials per atendre als més vulnerables i també les millores i el manteniment dels espais públics compartits. Més neteja, més espais verds, més carrers reurbanitzats i més espais comuns pensats per al passeig.

Paraules clau: